Diensten

Taxaties

Graag verzorg ik een gevalideerd taxatierapport voor u. Bijvoorbeeld ten behoeve van het oversluiten van uw huidige hypotheek of voor de financiering van uw aangekochte woning.

De rapporten worden gevalideerd door het NWWI. De door mij uitgebrachte rapporten worden te allen tijde geaccepteerd door iedere geldverstrekker.

Aankoopbegeleiding

Mocht u op zoek zijn naar een andere woning, ben ik u graag van dienst om u te begeleiden bij de aankoop. In deze oververhitte markt geen overbodige luxe om u te laten bijstaan door een aankoopmakelaar.

Makelaars ondersteuning

Graag ondersteun ik makelaars in drukke tijden, bijvoorbeeld bij personeelstekort in verband met vakanties of anderszins. Ik ben zowel in de binnen- als in de buitendienst inzetbaar en neem graag voor u waar.

Makelaar met Rotterdamse mentaliteit

Astrid Makelaardij verzorgt uw gevalideerde woningtaxaties en begeleidt u bij de aankoop van een andere woning.

Bij Astrid Makelaardij bent u aan het juiste adres, wanneer u persoonlijk contact en de Rotterdamse mentaliteit weet te waarderen. Ik behartig graag én met groot enthousiasme uw belangen.

U wordt vlot en vakkundig geholpen.

“Met Astrid, onze makelaar, was gelijk een klik. Goed aangevoeld, zeer meegaand, meedenkend, heeft ons zeer goed begeleid, makkelijk te bereiken "..." Kortom: Top! ”

Funda gebruiker, Rotterdam